Portofoliu Descriere

Avenor College

Caracteristici:

  • scoala privata, campus Avenor College, Bucuresti, mobilier scolar, ergonomic, spatii comune si de studiu

Stil și Atmosferă:

Participarea noastra in acest proiect inovator si dinamic al noii cladiri (Secondary School) din campusul Avenor, ne onoreaza si ne-a oferit ocazia de a prezenta in Romania, produse adaptate unui model nou, modern si flexibil de invatare.

Mobilierul Sensio: Un Dialog între Formă și Funcție

Mobilierul Sensio este adaptat nevoilor de ergonomie si dinamism specifice unei scoli inovatoare care pregateste tinerii pentru competentele secolului actual.
Mobilierul Sensio se regaseste in zonele specifice invatarii clasice, zonelor de studiu si invatare individuala, cat si in spatiile de colaborare, comune, de socializare si relaxare atat de la interior cat si de la exterior.

Servicii Furnizate:

Cu o abordare versatilă și personalizată, Sensio a furnizat mobilier scolar de interior și de terasă, încorporând în fiecare piesă calitate, stil și, mai presus de toate, sens.

In clase regasim scaunele ergonomice din materiale noi si ecologice, cat si desk-urile perfect adaptate etapelor de invatare; in spatiile comune regasim canapele si mobilier adaptabil cu forme si utilitati diverse, produse modulare, jucause care aduc dinamism, culoare si bucuria de a invata si de a socializa.