Sensio Concept

Mobilier care comunică. Cu sens.

Unicitate

As putea sa va vorbesc despre Sensio din perspectiva unicitatii lui, despre cum am pornit aceasta afacere (sau mai degraba idee) ferindu-ma sa ofer clientilor solutii de-a gata sau sa-i conving ca, de fapt, isi doresc fotoliul ce se afla in stoc. Sau as putea sa va spun cum am ales sa NU ma aflu de partea celor care editeaza catalogul cu mobilier, ci de partea celor care vin la noi doar cu o idee, o viziune sau un concept.

Viziune

Cred ca e imposibil sa creezi „starea de bine” dupa o reteta standardizata, e nevoie de un anumit spirit pentru a putea crea aceea stare de bine pe care o cautam mereu. Nu e nicidecum vorba de a te “descurca” alegand solutii cat mai apropiate de ce ai fi avut tu in minte sau ai vazut pe undeva.

Asa a aparut Sensio. Din nevoia de a crea astfel de spatii, care sa respire sens pentru cei care vor trai in ele ceva irepetabil in orice alta parte.

Din nevoia de a opri timpul in loc, nevoie deghizata in dorinta de a reveni in acel spatiu, chiar fara sa stii de ce. Pentru ca ai simtit ca acolo este acel ceva pentru tine. Misiunea pe care noi ne-am ales-o este: „STAREA DE BINE”.

Conceptul

Nevoia de evadare, si de relaxare trebuie satisfacuta prin optiunile oferite de proximitatea imediata. Destinatia este un loc creat si reinventat permanent astfel incat sa aiba drept consecinta loializarea clientilor.

Aceasta se realizeaza prin acel ingredient unic, elementul diferentiator, care confera locului o personalitate aparte si contribuie la crearea unei destinatii, si acela este CONCEPTUL.

 

Untitled design 1 - - Sensio Concept
sensio living - - Sensio Concept

Ingredientul cheie al unei locatii de succes este unicitatea conceptului, care combina in egala masura mobilare, decoratie, si elementul personalizat diferentiator; la toate acestea adaugandu-se, nu in ultimul rand calitatea impecabila a serviciilor oferite.

Caracterul de unicitate si reprezentativitate al spatiului este exprimat prin mobilier si decoratie. Preferinta pentru unicat, personalizare si nu pentru produsul banal este o consecinta a maturizarii pietei si o directie actuala si necesara.

Sensio promoveaza abordarea versatila a unui spatiu interior, crearea unui stil in armonie cu necesitatile antreprenoriale ale clientului, si nu impunerea unui stil predeterminat, ținand cont de bugetele actuale, și abordand fiecare proiect in parte.

Starea de bine devine, în acest mod, un produs livrabil către antreprenor și apoi, mai departe, catre clienți.

Astfel, la Sensio va intampinam cu zâmbetul pe buze și-l oferim la pachet alături de profesionalism, experienta de peste 10 ani in domeniu, seriozitate si starea de bine.