Sensio Concept

Mobilier care comunică. Cu sens.

Sensio Concept va aduce si va prezinta cele mai noi tendinte in design, produse, materiale, finisaje, si texturi, chiar in SHOWROOM – ul nostru din nordul Bucurestiului, pe Calea Floreasca 212.

Showroom-ul Sensio va prezinta un concept de design versatil si convivial, de cafenea, bar, restaurant si spatiu de socializare, si de birouri, ce poate fi pura inspiratie pentru orice antreprenor, dar si o explozie de idei, texturi si produse pentru orice designer si arhitect.

Sensio Concept onoreaza orice comanda de la un singur obiect de mobilier pana la echiparea completa a unui hotel, atat la interior, cat si la exterior.

Sensio promoveaza abordarea versatila a unui spatiu interior, dar si a celui de exterior, crearea unui stil in armonie cu necesitatile antreprenoriale ale clientului, si nu impunerea unui stil predeterminat, ținand cont de bugetele actuale, și abordand fiecare proiect in parte. Fiecare proiect va fi tratat cu atentie in functie de destinatie, locatie, functiune, si se vor gasi solutiile viabile atat ca si design, dar si in bugetele dorite.

SERVICII

Sensio Concept ofera gratuit clientilor toate serviciile sale intr-un pachet integrat in care se regasesc: consultanta de design si consilierea pentru alegerea mobilierului, logistica, montaj, si after sale / service chiar si dupa expirarea termenului clasic de garantie.

Sensio asigură servicii integrate de mobilare pentru spatii publice, birouri si rezidential, atat la interior cat si la exterior, si anume:

  • proiectare pentru design interior prin colaborarea cu cei mai prestigiosi arhitecti si designeri,
  • consultanță de mobilare prin prisma celor 10 ani de experienta in domeniu,
  • logistica, import de mobilier si
  • asigura servicii after-sales pentru spatii publice, birouri si rezidential

Sensio Concept are clienti in toata tara, si ofera servicii in orice locatie din Romania.

 

 

IMG 7858 Edit - - Sensio Concept