Notificare de confidențialitate

Ne bucurăm de interesul manifestat pentru firma noastră. Protejarea informațiilor dumneavoastră private în timpul utilizării site-ul nostru web reprezintă pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, vă informăm în continuare în detaliu cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

1.      Cine suntem

SC SENSIO CONCEPT SRL este o companie privată română identificată fiscal prin CUI 15275654 înregistrată la Registrul comerțului cu  J40/3597/2003  având sediul social la adresa: Str. George Calinescu 52A E , Bucuresti având obiectul de activitate  4615: Intermedieri in comertul cu mobila, articole de menaj si de fierarie.

2.      Date personale pe care le prelucrăm

Sensio Concept este un operator de date cu caracter personal. Pe website-ul www.sensio.ro colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • Adresa de e-mail
  • Număr de telefon
  • Mesaj
  • Istoria navigării
  • Dacă faceți clic pe un link către o pagină externă, vă veți muta în afara paginilor sensio.ro. Prin urmare, Sensio nu este responsabil pentru conținutul, serviciile sau produsele oferite pe site-ul web legat și, de asemenea, pentru confidențialitatea și securitatea tehnică pe site-ul web asociat.

 

3.      În ce scopuri colectăm date personale?

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Răspunsul la mesajele dvs în temeiul legal al demersurilor la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui posibil contract

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la datele de contact.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la întrebări și mesaje.
  • Număr de telefon – vă vom contacta telefonic dacă nu reușim să vă contactăm pe e-mail sau pentru un răspuns mai rapid.
  • Mesaj – vom răspunde solicitărilor dumneavoastră detaliate în mesajul către noi.

Cu consimțământul dumneavoastră am dori să facem și următoarele prelucrări de date cu caracter personal:

Urmărirea activității dumneavoastră pe site

  • Istoria navigării – dacă activați cookie-urile 3rd party am dori să vedem ce pagini accesați, cât timp petreceți pe acestea și ce cuvinte căutați pentru a ajunge la noi pe site.
  • Dacă vă înscrieți pentru newsletter-ul salvăm adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul dvs. de servicii Internet (ISP) și data și ora înregistrării. Salvăm aceste date pentru a urmări abuzul (potențial) al adresei de e-mail a unui subiect de date, pentru propria noastră protecție juridică. Puteți dezabona din newsletter în orice moment prin dezabonare sau făcând clic pe link-ul unscribe/dezabonare la sfârșitul buletinului dvs. de știri.

4.      Ce facem cu datele dvs. personale?

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei Sensio Concept situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la TLH.RO care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru Sensio Concept.

Serverele TLH sunt localizate în România, deci nu se face transfer de date în afara UE.

Datele dvs cu caracter personal din cadrul conversațiilor pe email avute cu colegii noștri sunt stocate pe serverele Google, respectând politica lor de protectie a datelor.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5.      Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

Datele dumneavoastră cu caracter personal ce vin din formularul de contact le vom păstra în Inbox-ul nostru pe o durată de un an în temeiul legal al interesului legitim de a analiza modul în care v-am răspuns la solicitări.

Datele dumneavoastră din cookie-uri sunt ținute pe perioada de viață a fiecărui cookie, conform politicii noastre de Cookie-uri disponibilă [AICI].

6.      Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare– puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
    • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
    • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
    • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
    • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
    • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
    • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
    • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
    • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail office@sensio.ro, în atenția doamnei AMALIA ORODEL, responsabil cu protectia datelor.

Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.